Dames 2 van VV Papendrecht kampioen

27 april 2005
Dames 2 van VV Papendrecht kampioen

PAPENDRECHT - Het tweede dameselftal van de v.v. Papendrecht is zaterdag 16 april '05 kampioen geworden. Met 1 punt voorsprong op de Alblas begonnen de dames aan de wedstrijd. De dames wonnen zelf bij RCD in Dordrecht met 0-1 terwijl de Alblas ook nog gelijkspeelde.

Er waren bloemen van de sponsor van de Dames: kapper Andre uit Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.