VV Papendrecht zaterdag 2 viert kampioenschap

27 april 2005
VV Papendrecht zaterdag 2 viert kampioenschap

PAPENDRECHT - Het elftal van Roben Jop was twee weken geleden, op 9 april '04, al kampioen geworden! Zelf werd niet gespeeld, maar de concurrentie verloor. Vandaag, 23 april '05 werd dit gevierd rond de laatste wedstrijd van de competitie tegen Rijsoord op het hoofdveld van Sportpark Slobbengors. Veel genodigde en veel publiek. Veel spandoeken! Helaas werd de wedstrijd wel met 2-3 verloren. Het feestje rondom het kampioenschap werd hier niet minder door!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.