VV Papendrecht F11 kampioen na spannende slotfase

27 april 2005
VV Papendrecht F11 kampioen na spannende slotfase

PAPENDRECHT - VV Papendrecht F11 is kampioen geworden. Met een punt achterstand werd begonnen aan de wedstrijd bij Drechtstreek F7. Na een 0-3 voorsprong werd toch nog even benauwd want Drechtstreek scoorde op het laatst nog twee keer. Uiteindelijk bleef het hierbij en werd dus met 2-3 gewonnen. Dit zijn de F11 kampioenen: Stef Middelkoop, Max Hart, Jermaine Thijm, Nick van der Wal, Bas Zwanenburg, Makeveli en Martelli Roosenschoon, Firjano Kamermans en last but not least onze durfal: keeper Jean-Phillipe van der Linden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.