Woonwensen nieuwbouw Drechtsteden worden in kaart gebracht

26 april 2005

PAPENDRECHT - Welke wensen en voorkeuren hebben potentiële kopers van nieuwbouwhuizen in de Drechtsteden? Om antwoord op deze en andere vragen te krijgen, roepen de Drechtstedengemeenten op mee te doen aan een enquête over nieuwbouwwoningen die het Sociaal Geografisch Bureau (SGB) uitvoert in opdracht van de gemeenten. De resultaten worden gebruikt om de nieuwbouwprogramma’s binnen de Drechtsteden af te stemmen op de wensen van potentiële kopers.

Wie geïnteresseerd is in een van de huidige veertig nieuwbouwprojecten, kan dit in de enquête aangeven. De betreffende makelaar stuurt vervolgens desgewenst informatie over het project. De vragenlijst is in te vullen via de website www.papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.