Timo v.d. Want nieuwe trainer D-selectie VV Papendrecht

25 april 2005

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht heeft Timo v.d. Want aangesteld als de nieuwe trainer voor de D-selectie voor het komende seizoen (2005 / 2006). Hij volgt daarmee Richard van Gelder op. Timo traint nu E2 en studeert aan de academie voor lichamelijke opvoeding, de HALO, te Den Haag. Timo v.d. Want maakt bovendien deel uit van de zondagselectie van Bill Tukker.

D1 van de v.v. Papendrecht komt het komende seizoen uit in de TOP-klasse en zal gaan spelen tegen de D-pupillen van onder andere PSV, RKC en RBC.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.