Man trapt verkeerde pedaal in

24 april 2005

PAPENDRECHT - Een echtpaar uit Alblasserdam is op zondagmorgen 24 april gewond geraakt toen zij met een auto in de rotsen langs de oever aan het Veerplein in Papendrecht terechtkwamen. De man die het voertuig bestuurde, stond boven aan het taluud van Veerplein stil. Aldaar trapte hij op zijn gaspedaal in plaats van op de rem en reed vervolgens het taluud af. Het echtpaar had verwondingen en werd naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De vrouw moest ter observatie in het ziekenhuis blijven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.