Aanhoudingen verricht wegens wapenbezit

23 april 2005

PAPENDRECHT - Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hebben in de vroege ochtend van 23 april een 52-jarige vrouw uit Papendrecht op de Jan van Scorelstraat aangehouden. De politie kreeg een melding dat ze in het bezit zou zijn van een of meerdere vuurwapens. Ter plaatse aangekomen troffen de agenten in haar woning inderdaad twee handvuurwapens aan, die in beslag zijn genomen. De vrouw is aangehouden op grond van de Wet Wapens en Munitie. Uit het onderzoek bleek dat de wapens eigendom zijn van de echtgenoot van de vrouw, een 57-jarige Papendrechter. Ook hij is aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.