Agent bijna aangereden door dronken automobilist

23 april 2005

PAPENDRECHT - Een agent die na zijn dienst naar huis reed, is op 23 april op de Stellingmolen bijna aangereden door een dronken automobilist. De agent kon een aanrijding voorkomen door tijdig te stoppen toen hij een tegenligger op zijn weghelft zag aanrijden. Deze man, een 39-jarige Papendrechter, stuurde net op tijd bij en werd direct door de agent aangehouden. Op het bureau blies hij zo ver boven de streep dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.