Jongen aangehouden voor mishandelen van vader

22 april 2005

PAPENDRECHT - Vrijdag 22 april is een 15-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vader. Dit gebeurde donderdagavond 21 april in een woning aan de Jacob Catslaan. De twee hadden onenigheid gekregen en de zoon sloeg zijn vader in het gezicht waardoor diens bril vernield werd. Hij sloeg zijn vader ook met een skateboard. Na de vechtpartij ging de jongen er vandoor. Hij werd later in de nacht op straat aangetroffen en aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Naast een strafrechtelijk traject, zet de politie ook een hulpverleningstraject in voor de jongen en zijn familie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.