Aanrijding met letsel door negeren voorrangssituatie

21 april 2005

PAPENDRECHT - Op donderdagmorgen 21 april 2005 omstreeks 7.45 uur, vond op de rotonde Burgemeester Keijzerweg/ Veerweg een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een fietser. De fietser, een 14-jarig meisje uit Papendrecht reed samen met een 15-jarig meisje uit Papendrecht op de rotonde. Over de Burgemeester Keijzerweg kwam vanuit de richting van de Edisonweg een bedrijfsauto, bestuurd door een 32-jarige man uit Papendrecht, de rotonde op rijden.

Hij verleende daarbij de fietser geen voorrang, waarna een aanrijding volgde. Het 14-jarige meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zij bleek een gebroken enkel te hebben. De 32-jarige automobilist raakte gewond aan zijn linkerknie. Het 15-jarige meisje raakte niet bij de aanrijding betrokken en kwam met de schrik vrij. De fiets raakte licht beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.