Groei & Bloei organiseert opnieuw zonnebloemwedstrijd

20 april 2005

REGIO - Groei & Bloei Alblasserwaard organiseert in samenwerking met Intratuin Sliedrecht dit jaar weer een zonnebloemenwedstrijd. Kinderen in de Alblasserwaard kunnen zonnebloemen uit zaad opkweken en tot grote hoogte laten groeien.

Zonnebloemen hebben dagelijks veel water nodig. De zijscheutjes moeten weggebroken worden om een lange hoofdstengel te krijgen die gesteund moet worden met een lange stok om te voorkomen dat de plant knikt of omwaait. Wie in september de hoogste zonnebloem in de tuin heeft staan wint een prijs.

De zonnebloemzaden, beschikbaar gesteld door Intratuin, kunnen gratis afgehaald worden bij de stand van Groei & Bloei op de Koninginnedagmarkt in Sliedrecht en tevens bij de informatiebalie van Intratuin Sliedrecht .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.