Papendrecht F7 is ongeslagen kampioen

19 april 2005
Papendrecht F7 is ongeslagen kampioen

PAPENDRECHT - Hoe verder de competitie vorderde des te meer raakten de jongens op elkaar ingespeeld. Papendrecht F7 is op zaterdag 9 april '05 ongeslagen kampioen geworden. Wieldrecht F7, de tegenstander van die dag en de nummer 2, stond op dat moment al 5 punten achter.

Thuis, op Sportpark Slobbengors, werd de wedstrijd met 7-1 gewonnen. Wat waren we blij! We waren ook trots op onze jongens, want alle spelers zijn eerste jaar F-pupillen. Op zaterdag 16 april '05 was na de wedstrijd tegen IFC, die ook werd gewonnen (6-3), tijd voor een feestje in de kantine. Uiteraard niet zonder patat en limonade.

Na de wedstrijd gingen de kampioenen natuurlijk wel eerst even op de foto met de bekers, medailles en lollies. De spelers van F7 zijn: Quinten, Stan, Joost, Marlon, Abel, Tim, Stefan en Ivo. Hun leidsters: Marileen en Pieta.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.