Politie deelt bekeuringen uit tijdens bromfietscontrole

19 april 2005

PAPENDRECHT - Bij een bromfietscontrole op diverse locaties in Papendrecht zijn in de middag en avond van 19 april 79 bromfietsers langs de kant gezet. 39 bestuurders kregen een bekeuring. 23 bromfietsen reden te hard, zes mensen konden geen bromfietscertificaat, rijbewijs of verzekeringsbewijs tonen, vier hadden überhaupt geen bromfietscertificaat, één voerde geen gele plaat op de bromfiets, twee voertuigen maakten teveel lawaai, van één bleek de uitlaat defect, een bromfietser had zijn helm niet goed op, één voerde ten onrecht oranje platen en één had geen geldige verzekering.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.