Fit point sport 9500 euro bij elkaar voor roparun

18 april 2005
Fit point sport 9500 euro bij elkaar voor roparun

PAPENDRECHT - De spinning- en aerobicsmarathon die gezondheids- en bewegingscentrum Fit Point in Papendrecht op vrijdagavond 15 april heeft georganiseerd, heeft een bedrag van 9500 euro opgeleverd voor het Roparun-team van Unit 4 Agresso.

De teams of de individuele deelnemers aan de marathon konden kiezen tussen een spin­ning-marathon van 3 uur of een aerobics-marathon van 3 uur. Zij werden gesteund door sponsors die hen voor een vast bedrag sponsorden, of voor een bedrag per uur.

Na drie uur intensief sporten onder deskundige en zeer enthousiaste leiding, kon de orga­ni­satie het geweldige bedrag van 9500 euro overhandigen aan het team van Unit 4 Agresso dat deelneemt aan de Roparun. Vorig jaar sportten de deelnemers een bedrag van 8000 euro bij elkaar.

Voor de deelnemers die het meeste sponsorgeld bijeen wisten te brengen, waren er bovendien leuke prijzen beschikbaar. Het hoogste bedrag dat een deelnemer bijeenbracht, bedroeg maar liefst 2500 euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.