Auto gestolen na inbraak

18 april 2005

PAPENDRECHT - Tussen 18 april 23.30 uur en 19 april 07.00 uur is uit een woning aan de Groen van Prinstererstraat een sleutelbos gestolen en vervolgens de auto. De wagen, een blauwe Mercedes 320 CDI met het kenteken 39-LH-RG, werd voor de garage naast de woning weggenomen.

Vermoedelijk heeft de dader eerst het voertuig geopend om de afstandbediening van de garagedeur uit de console te pakken. Omstreeks 02.30 uur in de nacht van 18 op 19 april heeft men een autoalarm gehoord. Het vervolgens openen van de garagedeur gaf toegang tot de woonkamer. Daar zijn de sleutels weggenomen.

De eigenaar van het voertuig heeft aangifte gedaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.