Papendrecht 5 verliest laatste wedstrijd niet en is kampioen

17 april 2005
Papendrecht 5 verliest laatste wedstrijd niet en is kampioen

PAPENDRECHT - De spelers van Papendrecht 5 waren dinsdagavond thuis in De Kooy al na één winstpuntje onbereikbaar voor de concurrentie in hun tweede klasse. Het team van Jan Schoon, Patrick van Vooren, Hanno van Sintmaartensdijk, André Voskuijl en Gijs de Heer speelde alle wedstrijden zonder eenmaal te verliezen.

Het laatste slachtoffer dinsdag was de selectie van MTTV uit Meerkerk dat hattricks moest ondergaan van André en Hanno. Jan Schoon gunde de bezoekers een puntje voor de eer, maar pakte met Hanno wel het dubbelpunt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.