Team 7 speelde relaxed zijn partijtje tegen MTTV 4

17 april 2005
Team 7 speelde relaxed zijn partijtje tegen MTTV 4

PAPENDRECHT - De tafel ernaast speelde team 7 relaxed zijn partijtje tegen MTTV 4. Doordat de concurrentie de week ervoor verzaakte was het team al kampioen in de vierde klasse bij aanvang van de laatste voorjaarswedstrijd. Kees van Blitterswijk speelde zonder moeite zijn achtste hattrick, Kitty Devilee en Jan Tillemans scoorden beiden tweemaal en wonnen ook het dubbel. Met deze 8-2 zege handhaafde ook team 7 de ongeslagen status en nam daarom volkomen verdiend de bloemen in ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.