Papendrecht 10 is kampioen in de vijfde klasse

17 april 2005
Papendrecht 10 is kampioen in de vijfde klasse

PAPENDRECHT - Vrijdagavond had Papendrecht 10 nog vier punten nodig om naar de vierde klasse te mogen promoveren. Dat het deze avond uiteindelijk een dikke 9-1 werd was niet voorzien, maar dat was voor Nazim Gündem (3x), Ewout van Lambaart (3x) en Peter Ruts (2x) slechts een bijkomend succes.

Het fel begeerde kampioenschap in de vijfde klasse was dit seizoen de uitdaging voor het team en de bekroning werd dan ook uitbundig gevierd met bloemen, foto's, champagne en het traditionele uit volle borst meegezongen "We are the champions".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.