TTV Papendrecht gaat met grote cijfers onderuit

17 april 2005
TTV Papendrecht gaat met grote cijfers onderuit

PAPENDRECHT - Dat het niet altijd hosanna is achter de tafeltennistafel, ondervond Papendrecht 6, donderdagavond op bezoek bij de buren van Dordrecht 11. Het team stond voor de zware opgaaf om acht punten te scoren om het kampioenschap in de derde klasse te verdienen. Tamelijk onverwacht kwam team 6 op een riante 0-7 voorsprong en aan Jan Riske de opdracht om de minst sterkste tegenstander te verslaan. Na Jan's eerste gewonnen game verzette de Dordtse tegenstander zich met succes en won twee games op rij. Met moeite kon Jan Riske de vierde game winnen, maar zag even later onthutst zijn partij uit de vingers glippen, dus 1-7. Voor Jan van Dalen werd vervolgens winst op de sterkste tegenstander een onmogelijke zaak en Vincent Jansen tot slot kon, hoewel al tweemaal succesvol deze avond, de broodnodige hattrick niet produceren. Gedesillusioneerd tekende het team het wedstrijdformulier waarop een 3-7 uitslag verscheen.

Ook de Papendrechtse jeugd heeft afgelopen week het voorjaarsseizoen afgesloten, een seizoen dat voor enkele teams zwaarder was dan gehoopt. Maar zaterdagmiddag in De Kooy leed geen enkel jeugdteam een nederlaag. De jeugdselectie versloeg het Hardinxveldse Drivers 2 met 7-3 door de tweede seizoenshattrick van Arvin van Gameren, twee zeges van Wouter Lagendijk en eenmaal winst van Iris Kornet. Arvin en Wouter tekenden voor het gewonnen dubbel.

Papendrecht 2 speelde gelijk tegen Tavernie 2 uit Nieuwland. Voor de zesde maal speelde Matthijs Rietveld een hattrick, Maarten Lagendijk voegde daar een punt bij en samen veroverden zij het dubbel. William v.d. Adel bleef deze partij met lege handen.

In de uitwedstrijd werd nog met 7-3 werd verloren maar zaterdag revancheerde team 3 zich met een dikke 8-2 overwinning op Top Spin 2 uit Oud-Alblas. Matthijs van Hoek (3x) en Jamie de Waardt (2x) wonnen het dubbel, Kevin de Wild completeerde de uitslag met twee zeges.

Het vierde jeugdteam evenaarde de eerdere prestatie tegen Top Spin 3. Voor de 8-2 zege tekenden Max Kornet (hattrick), Pascal van Hoek (2x) en Daniël Kleijn (2x). Max en Pascal zorgden er met hun zege voor dat alle jeugdteams zaterdag het vaak zo zeer belangrijke dubbelpunt wonnen.

Meer nieuws op: www.nttb.nl/papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.