Het zat DES'72 niet mee tegen White Demons

16 april 2005

PAPENDRECHT - De eerste ronde zit erop en de balans van de eerste week kan worden opgemaakt. White Demons heeft na de winst op DES de beste kaarten in handen. Zij zijn ongeslagen en leiden de strijd voor een promotie naar de eredivisie.

Het begon al slecht voor DES vandaag, terwijl de ene helft van de ploeg al aan de warming-up bezig was dwaalde de andere helft nog door het Brabantse land. Een kwartier voor tijd konden ze de sporthal toch nog vinden en de wedstrijd kon op tijd beginnen. Meestal heeft DES een keepers probleem maar vandaag stonden er onverwacht drie verschillende doelmannen onder de lat. Naast Frank Kerkhofs en Dennis Abrahamse maakte jeugdkeeper Ronald zijn debuut. De mannen van coach Miki Zornic hadden vandaag duidelijk hun dag niet en van een echte wedstrijd was geen sprake. Ook het arbitrale duo deelde in de malaise, gelukkig hadden beide ploegen hier last van. Remco Peters die in tegenstelling tot eerdere berichten toch meespeelde viel net voor rust uit met een enkel blessure. De ruststand werd 19-10 in het voordeel van de Brabanders.

Na de rust was het niet veel anders, een opvallende rol was weggelegd voor routenier Erik Klaare die 11 maal vanaf de stip zijn geluk mocht beproeven, 10 strafworpen wist hij te verzilveren en werd daarmee topscoorder van vandaag. De Papendrechters hebben nu een week rust om volgende week af te reizen naar het hoge Noorden waar Hurry-up nog een revanche voor DES in gedachte heeft.

Scores:

DES'72: Erik Klaare 10x, Remco Peters 6x, Joost van Est 3x, Rob Kraaijeveld 3x, Jeffrey Zevenbergen 2x, Mikro Lisjak 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.