Aanhoudingen tijdens voetbalwedstrijd wegens vermeende mishandeling

16 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft zaterdagmiddag 16 april in Papendrecht twee 17-jarige jongens uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling. Tijdens een voetbalwedstrijd op een sportcomplex aan de Parkweg schopten en sloegen de twee een 15-jarige tegenspeler uit Papendrecht. De ambulance kwam ter plaatse en constateerde geen ernstig letsel. Wel had het slachtoffer erge hoofdpijn. De twee verdachten verklaarden dat er sprake was van gemeen en vals spel waardoor het uit de hand liep. De jongens zijn na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.