DES wint nu wel van Groene Ster

14 april 2005
DES wint nu wel van Groene Ster

PAPENDRECHT - De mannen van DES zetten vandaag hun zegetocht voort. Nog geen twee weken geleden hadden beide ploegen een ontmoeting die onbeslist eindigde. Vandaag was DES echter te sterk voor Groene Ster. In het begin leek het er echter niet op dat DES als winnaar uit de bus zou komen.

Een moeizame start met slecht handbal, in een periode van 10 minuten ,troffen van de 12 schoten slechts drie het doel. Groene Ster kon hierdoor uitllopen tot 8-3. Topscoorder Joost van Est deelde in deze malaise en kwam de eerste helft niet aan scoren toe. Trainer Miki Zornic gooide het roer om en dit had resultaat. DES begon beter te draaien en kreeg weer aansluiting bij de Zevenbergers. Net voor het rustsignaal in de 30e minuut kreeg Groene Ster nog een vrij bal. Deze bal werd met volle kracht in het gezicht van Joris van Donck gegooid, een incident wat de nodige commotie opriep maar eindigde met een tijdstraf voor DES-speler Remco Peters wegens commentaar op de leiding. Ruststand 14-11.

Na een donderspeech van Miki Zornic in de rust, stonden alle Papendrechtse neuzen weer naar dezelfde kant. DES speelde stukken beter en nam steeds het voortouw met scoren. Andre Kraaijeveld viel vandaag op door goed spel wat hij omzette in zeven treffers, ook Joost had zich weer hervonden en zag kans om zijn doelpuntensaldo op zeven te zetten (alle gescoord in de 2e helft). Bij een stand van 27-28 in de 26e minuut vroeg Groene Ster een time-out aan om zo het tij te keren. Dit pakte echter anders uit en DES liep uit naar 27-31 waarna Groene Ster de stand uiteindelijk op 28-31 bepaalde.

Komende zaterdag ontmoet DES'72 White Demons dat vandaag afrekende met Hurry Up.

Heren1 Groene Ster-DES'72 28-31

Doelpunten DES'72: Andre Kraaijeveld 7x, Joost van Est 7x,Erik Klaare 5x,Micheal Oosterbaan 4x, Remco Peters 3x, Oskar Broz 3x, Rob Kraaijeveld 1x, Arjan Koster 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.