Verkooop appartementen De Meent gestart

12 april 2005
Verkooop appartementen De Meent gestart

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 april a.s. start de verkoop van de appartementen op De Meent in Papendrecht. Er zal gestart worden met de eerste fase van 61 appartementen. Prijsklasse van de appartementen in de 1e fase varieert van Eur. 177.500,- tot Eur. 350.000,- v.o.n. (incl. parkeerplaats) Het totale project omvat 147 appartementen. De verkoop start zaterdag 16 april om 10:00 uur. De informatiedag duurt tot 15:00 uur. Op deze dag is ook de uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

Voor de verkoop van dit aansprekende project is in het Brederodehuis 1 in Papendrecht een speciaal “Verkoopinformatiecentrum De Meent” ingericht. In dit verkoopinformatiecentrum, pal naast de bouwplaats, waar de appartementen worden gebouwd, is uitgebreide informatie te verkrijgen over het project. De indrukwekkende maquette is er te zien, tekeningen en impressies van de verschillende appartement types zijn te bekijken. Ook is er een opstelling met sanitair en keukeninrichting.

Het is een heel nieuw concept dat Van Der Vorm / NXT Real Estate samen met makelaars Waltmann en Co en Kooyman Eigen Huis hebben neergezet. Een verkoopruimte voor nieuwbouw, helemaal ingericht zoals de 147 appartementen er straks gaan uit kunnen gaan zien. Compleet met schuifpui naar een balkon op ware grootte. Het uitzicht bestaat uit een artist-impression van het uitzicht dat de toekomstige bewoners straks hebben. Het idee voor dit unieke verkoopconcept komt uit Canada, daar worden grote nieuwbouw projecten op dezelfde manier, vanuit een compleet ingerichte huiskamer, verkocht. De koper zit als het ware in zijn nieuwe woonkamer. Het verkoopinformatiecentrum is iedere zaterdag geopend van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Verkoopinformatie:
Waltmann & Co, tel. 644 21 10.
Kooyman Eigen Huis, tel. 615 06 00

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.