Zwemmend genieten van het zomerseizoen 2005

11 april 2005

PAPENDRECHT - Wie deze zomer in de openlucht wil zwemmen, hoeft niet ver van huis: zwembad De Hooght in Papendrecht biedt ook het komende zomerseizoen volop mogelijkheden om te genieten van de zon, het zwemwater en de ligweide.

Het zomerseizoen in De Hooght loopt van maandag 2 mei tot en met zondag 28 augustus, iedereen kan in die periode lekker zwemmen in de verwarmde buitenbaden en zonnen op de gezellige ligweiden.
En geen nood als het weer niet meewerkt; het overdekte zwembadcomplex van De Hooght is ook regelmatig geopend. Kortom: zwemliefhebbers hebben geen boodschap aan het weer, zwemmen in De Hooght kan altijd!

Voorverkoop abonnementen
Wie er zeker van wil zijn straks tegen een voordelig tarief van zomers zwemplezier te kunnen genieten, doet er goed aan zich nu al te oriënteren op de mogelijkheden Vrijdag 15 april 2005 start de voorverkoop van zwemabonnementen. Wie zo'n abonnement in de voorverkoop aanschaft, is een stuk voordeliger uit. Een andere, zeer interessante mogelijkheid is de aanschaf van een gezinsabonnement.

De feiten op een rij
De voorverkoop van abonnementen is van vrijdag 15 april tot en met vrijdag 29 april. De voorverkoop vindt plaats aan de kassa van het zwembad. De exacte tijdstippen van de voorverkoop staan elders vermeld. Na inschrijving worden de abonnementen bij u thuis bezorgd (of als er tijd is krijgt u ze direct mee). U kunt tevens een inschrijfformulier downloaden van onze internetsite www.papendrecht.nl/zwembad

Elk abonnement meer levert extra voordeel op. Gezinsabonnementen zijn bedoeld voor gezinnen en daarmee gelijkgestelde samenlevingsvormen. Voorwaarde is dat alle personen op hetzelfde adres wonen. Om in aanmerking te komen voor een gezinsabonnement, moet de op onze site of de afgedrukte versie in deze krant 'inschrijfformulier' volledig juist ingevuld en ondertekend bij de aanschaf van de abonnementen worden ingeleverd.
Het verstrekken van onjuiste gegevens (dit zou uit controle en navraag kunnen blijken) leidt onherroepelijk tot inname van het betreffende abonnement zonder dat restitutie plaatsvindt.
Het abonnement kan worden aangeschaft op de volgende tijdstippen:

Zwembad De Hooght, Lange Tiendweg 12

Maandag 07.00 - 11.30 uur
19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 07.00 - 11.30 uur
Woensdag 07.00 - 11.30 uur
19.00 - 21.00 uur
Donderdag 07.00 - 11.30 uur
19.00 - 21.00 uur
Vrijdag 07.00 - 11.30 uur
Zater/Zondag 10.00 - 11.30 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.