Man aangehouden voor bedreiging en mishandeling

09 april 2005

PAPENDRECHT - Zaterdag 9 april is een 34-jarige man uit Papendrecht aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een 17-jarige plaatsgenoot op 6 april jl. De verdachte kwam zijn slachtoffer tegen in een winkelcentrum aan de Jan van Goijenstraat en bedreigde hem omdat hij hem verantwoordelijk hield voor een aangifte tegen hem en het in beslag nemen van zijn hond.

De 34-jarige man had enkele weken geleden een diefstal gepleegd en werd daar in zijn woning voor aangehouden. In zijn woning bleek ook een pitbullachtige hond aanwezig te zijn. Deze hond is later in beslag genomen. Dit alles rekende de 34-jarige zijn 17-jarige slachtoffer aan, waarop hij hem te lijf ging en bedreigde. Het slachtoffer liep letsel in zijn gezicht op. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.