Vrouw mishandeld en berooft bij pinautomaat

07 april 2005

PAPENDRECHT - POLITIE ZOEKT GETUIGEN. Een 73-jarige vrouw uit Papendrecht is op 7 april beroofd toen ze om 14.30 uur geld stond te pinnen bij een geldautomaat van de Rabobank aan de Jan Steenlaan. Een onbekende man greep haar bij haar schouder, eiste haar pincode en bedreigde haar. Bij de schermutseling die ontstond, werd de vrouw in haar gezicht geslagen. Ze hield aan de klap een pijnlijk jukbeen over. De man wist de pinpas te pakken te krijgen en vluchtte op een damesfiets weg in de richting van de Rembrandtlaan. Van hem ontbreekt elk spoor.

Het slachtoffer vertelde kort na de beroving een nog onbekende voorbijgangster wat haar was overkomen. Deze vrouw verwees haar naar een naburige winkel om de politie te bellen. De vrouw is waarschijnlijk tussen de 40 en 50 jaar oud en ze droeg een lichtkleurige mantel.

Het signalement van de dader luidt:
Blanke man, tussen de 20 en 35 jaar oud, tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, slank postuur, sprak accentloos Nederlands, droeg een donker jack, had een donkere sjaal voor zijn gezicht en droeg een donkerkleurige muts.

De Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving of anderszins informatie kunnen verschaffen. Ook spreekt zij graag met de onbekende voorbijgangster in de lichtkleurige mantel. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de politie in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.