Gemeente toont maquette van nieuw winkelcentrum

05 april 2005

PAPENDRECHT - Tijdens een drietal sessies heeft de gemeente Papendrecht, samen met Van der Vorm Bouw en Next Real Estate, afgelopen zaterdag in de hal van het gemeentehuis een presentatie verzorgd van het nieuwe winkelcentrum.

Centraal daarbij stond een prachtige grote maquette (bouwkosten 24.000 euro!) die een goed beeld geeft hoe het gaat worden. Veel mensen hebben problemen met het bekijken van bouwtekeningen. Zij worden sterk geholpen met 3D via Artist Impressions op de wand en met de eerder genoemde maquette. Men kan er omheen lopen en zich een goed beeld vormen van hetgeen men eerder op het platte vlak heeft gezien. Medewerkers van de genoemde drie partijen waren aanwezig om de vele vragen te beantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.