Het 7e zondag (veteranen) elftal is voor het tweede jaar op rij kampioen

04 april 2005
Het 7e zondag (veteranen) elftal is voor het tweede jaar op rij kampioen

PAPENDRECHT - Op zondag 3 april '05 is het 7e zondag (veteranen) elftal van leider Henk van Wijngaarden kampioen geworden. Bij DFC 5, in Dordrecht, werd met 1 tegen 10 gewonnen. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen en staat er een mooi doelgemiddelde van 194 doelpunten voor en slechts 21 tegen. Vorig seizoen werd dit elftal ook al ongeslagen kampioen in zijn klasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.