Lenie en Arja, trainsters van "Sport en Spel" bij VVHP, in de bloemetjes gezet

04 april 2005
Lenie en Arja, trainsters van "Sport en Spel" bij VVHP, in de bloemetjes gezet

PAPENDRECHT - De trainsters Lenie en Arja van "Sport en Spel" zijn in de bloemetjes gezet door de leden van "Sport en Spel" , Daar dit onderdeel van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht 10 jaar bestaat is het met de leden gevierd en zijn alle leden uit eten gegaan.

Hett onderdeel Sport en Spel is speciaal voor hondenliefhebbers die op een leuke sportieve manier bezig willen zijn met hun hond. Buiten dat men een speciale band opbouwt met de hond, vinden de honden het geweldig.

Door de jaren heen zijn er veel attributen bij gekomen en zijn er ook nieuwe onderdelen aan toegevoegd. Buiten de Behendigheid, Flyball en Distance Controll wordt er door de honden ook geapporteerd, er wordt zo af en toe een heus Labyrint neergelegd en Mobility is een nieuw onderdeel. Er worden wedstrijden en spellen georganiseerd. De eerstvolgende keer is zaterdag mei 2005.

Zie voor meer informatie www.bezichtig.nu/vvhp.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.