Collectanten gezocht voor het Nationaal Fonds Sport Gehandicapten

04 april 2005

PAPENDRECHT - In de week van maandag 18 april tot en met zaterdag 23 april wordt in Papendrecht voor de 22-ste keer gecollecteerd voor het Nationaal Fonds Sport Gehandicapten. Vele collectanten lopen al meer dan tien jaar huis aan huis adressen langs om een zo groot mogelijke opbrengst voor de gehandicapte sporter op te halen.

Helaas heeft de organisatie ook te maken met afvallers onder de collectanten, terwijl zich weinige nieuwe aanwas meldt. Toch hoopt men op versterking van het collectantenkorps. Ook met mensen die slechts een uurtje willen of kunnen collecteren zijn de organisatoren erg blij. Met speciale wensen voor een wijk of zelfs straten in een wijk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Wie een steentje wil bijdragen, kan zich melden bij:

Mw. T. Hendriks wijk Molenvliet tel.: 6157974
Mw. J. Boer wijk Wilgendonk tel.: 6428189
Dhr. A. Duyvis overige wijken tel.: 6153683
Dhr. J. Mol overige wijken tel.: 06-22215441

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.