Man rijdt tegen boom aan door auto die uitrit uitkomt

04 april 2005

PAPENDRECHT - Een geschrokken automobilist is met zijn personenauto tegen een boom gereden. Dit gebeurde op maandagmorgen 4 april 2005 omstreeks 06.30 uur op de Ketelweg. De bestuurder van de personenauto, een 28 jarige man uit Polen, reed met vier landgenoten in de leeftijd van 29 tot 33 jaar, die allen in Dordrecht verblijven over de Ketelweg in de richting van Sliedrecht.

De man schrok van een personenauto, die uit een uitrit kwam en half op de weg stopte. De bestuurder verloor de macht over het stuur en botste tegen een boom. 3 inzittenden werden per ambulance met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De beide auto's hebben elkaar niet geraakt. De auto van de Pool raakte wel totaal vernield door de botsing met de boom.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.