Man is rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding op A15

04 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van maandag 4 april een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden omdat hij veel te hard reed op de A15. De man haalde de politie in op de rijksweg A15. Hij voerde de snelheid op tot zo'n 190 kilometer per uur terwijl op dat stuk weg 100 kilometer per uur toegestaan.

De politie wist de man bij de afrit N3 richting Papendrecht aan te houden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd; de man had na correctie met een snelheid van 171 kilometer per uur door de Noordtunnel gereden. Tegen deze man is proces-verbaal opgetekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.