Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin

03 april 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagmiddag 3 april een 22 jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin diezelfde middag.

De politie kreeg de melding dat er twee exen aan het vechten zouden zijn in de Leeuwerikstraat in Papendrecht. Ter plaatse bleek de 22-jarige verdachte net weg te zijn gereden. Hij kon later op de Burgemeester Keijzerweg worden aangehouden. De man zou zijn ex, een 20-jarige vrouw uit Papendrecht, een kopstoot hebben gegeven en aan de haren hebben getrokken na een woordenwisseling.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachte is na verhoor heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.