Nieuwe clubkampioenen zwemvereniging De Geul bekend

02 april 2005
Nieuwe clubkampioenen zwemvereniging De Geul bekend

PAPENDRECHT - De jaarlijkse clubkampioenschappen van de afdeling wedstrijdzwemmen van Z.V. De Geul uit Papendrecht hebben afgelopen zaterdagochtend weer trotse kampioenen opgeleverd. Naast de titelstrijd in de verschillende leeftijdscategorieën werd door alle deelnemers ook hard gezwommen voor het behalen van prestatiebrevetten. De zwemmers moesten hiervoor hun kunde en snelheid bewijzen op alle vier zwemslagen. Primeur werd dit jaar gevormd door de deelname van de volwassen zwemmers binnen de vereniging, de zogenoemde 'Masters' categorie van de nationale zwembond KNZB. Dat leverde tot groot enthousiasme van de jeugdzwemmers veel spektakel, snelheid en natte juryleden op.

In het zwembad De Hooght aan de Lange Tiendweg dongen zaterdagochtend in totaal 57 zwemmers naar de eer zich clubkampioen 2005 te mogen noemen. Alle zwemslagen moest bij iedereen een keer aan bod komen. Dit betekende een zwaar programma zo vroeg in de ochtend en vier starts per zwemmer. De totaaltijd was doorslaggevend in het bepalen van de einduitslag. Zelfs de jongste zwemmertjes bleken om deze reden enorm fanatiek in hun onderlinge strijd. Er werden door de verhoogde inzet dan ook heel veel prestatiebrevetten behaald dit jaar. De gelukkige winnaars mochten zich kampioen noemen en een wisselbeker mee naar huis nemen.

De kampioenen van 2005 zijn Latona Baart, Yaro Roodenburg, Djamari Oetringer, Jesse de Win, Chadassa Mannee, Yuri Cleton, Femke van der Linde, Chris Verhoek, Rachel Muller, Jasper de Win, Chantal van der Perk, Yordi Oetringer, Samantha van Eijk en Wouter de Win.
Bij de Masters werden Suze Roodenburg en Arjan van Tilburg de terechte kampioenen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.