Zwemmers de Geul zwemmen Speedowedstrijd

02 april 2005
Zwemmers de Geul zwemmen Speedowedstrijd

PAPENDRECHT - Dit weekend vertrokken de jongste zwemmers van zwemvereniging de Geul naar Schiedam om daar de laatste van vier Speedowedstrijden te zwemmen. Het doel voor de zwemmers die de voorrondenummers zwemmen is om zich te plaatsen voor de Speedofinales later dit jaar en voor de zwemmers die de instroomnummers zwemmen is het een goede manier om kennis te maken met het zwemmen van wedstrijden.

De allerjongsten zwommen 25 meter vlinderslag waarbij Latona Baart tweede werd en Yaro Roodenburg derde. Ook zwommen zij 25 meter vrije slag met mooie PR's voor Latona Baart en Nick Molle. Bij de meisjes minioren 3/4 werd Chadassa Mannee eerste op de 100 m. schoolslag, de 100 m. wisselslag en de 100 m. vrije slag. Debby van Syteenderen werd tweede op de wissel en de vrij en Carmen Muilwijk pakte de derde plaats op de vrije slag.

Bij de jongens pakte Jesse de Win eveneens drie eerste plaatsen op de 100 school, de 100 wissel en de 100 vrij. Yuri Cleton en Tim Muller zwommen mooie PR's op de wissel en de vrij. Miriam Belhaine pakte de derde plek op de 25 m. vlinderslag en Djamari Oetringer, Anne-Fleur Baijens en Annieck de Reus zetten een nieuw PR op de klok.

Bij de leeftijdscategorie minioren 5 werd Chris Verhoek eerste op de 50 vlinder en tweede op de 100 school. Femke van der Linde haalde hetzelfde resultaat bij de meisjes. Johan de Jong en Eline Molle werden beiden eerste op de 25 vlinder en tweede op de 50 vrij.

Bij de oudste zwemmers, minioren 6, haalde Rachel Muller een eerste plaats op de 200 wissel en de 100 rug en een derde plaats op de 100 vrij. Carmen Baart werd eerste op de 100 vrij en tweede op de 200 wissel. Bij de jongens pakte Jasper de Win de eerste plaats op de 100 vrij en de 200 wissel en de tweede plaats op de 100 rug. Bas van den Sigtenhorst werd op de 100 rug eerste en tweede op de vrij en de wissel. Susannah de Witte haalde in deze leeftijdscategorie een derde plaats op de 50 vlinder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.