Gunstige inhaalwedstrijden TTV Papendrecht

01 april 2005
Gunstige inhaalwedstrijden TTV Papendrecht

PAPENDRECHT - De Papendrechtse seniorenselectie speelde vrijdagavond in Gouda een gelijkspel tegen Vriendenschaar 3. De hekkensluiter in deze hoofdklasse behaalde dit redelijk resultaat door twee overwinningen van Richard Steenhuisen en een gewonnen dubbel met Eddie van Weelde. Winnie van Rooy en Eddie wisten slechts eenmaal te zegevieren. Met nog twee wedstrijden voor de boeg (o.a. tegen koploper VVV 1) zit prolongatie er nog nauwelijks in, maar twee redelijke resultaten kunnen een pleidooi voor dispensatie nog wel ondersteunen.

Ook Papendrecht 3 speelde in de week van de inhaalwedstrijden een uitwedstrijd met een zelfde onbesliste uitslag. Voor deze rode lantaarndrager zal degradatie eveneens onontkoombaar zijn en het team zal, samen met de gastheer van vrijdagavond, het Waddinxveense Kwiek 3, naar de tweede klasse terugkeren. Beste Papendrechter was wederom Bas van Oers (2x) die ook het dubbel met Adino Bosch in winst wist om te zetten. Adino en Jeffrey de Bosscher wonnen beiden eenmaal.

De laatste weken behalen de beloften van team 4 opmerkelijk goede resultaten. Van acht competitiewedstrijden werd alleen de allereerste verloren, die bij de huidige koploper. Daarna werden alle partijen met winst afgesloten en eindigde de return tegen kampioenskandidaat Sliedrecht 1 in een verdiend gelijkspel. Vrijdagavond wonnen Robert Hilgeman, Frank van Wijngaarden en Willem-Jan Lindhout (foto) elk tweemaal en sloten Willem-Jan en Frank het dubbel positief af. Middenmoter Ta-La-Ni 1 tekende voor een 7-3 nederlaag.

Voor de Papendrechtse jeugdteams scheen zaterdagmiddag gelukkig weer eens de zon. De jeugdselectie ontving mede-degradatiekandidaat Tavernie 1 uit Nieuwland. Arvin van Gameren en Wouter Lagendijk grepen de gelegenheid en lieten zich driemaal feliciteren, elk voor twee gewonnen enkelspelen en samen de dubbelpartij. Jeffrey de Rooy kon deze dadendrang niet evenaren zodat er een gelijkspel op het wedstrijdformulier verscheen.

Team 2 nestelde zich steviger in de middenmoot van de vierde klasse. William v.d. Adel, Maarten Lagendijk en Matthijs Rietveld speelden een dikke 10-0 tegen het al gedegradeerde TOG 4. Matthijs en Maarten zetten de puntjes op de i met hun winst in het dubbel.

Koploper vijfde klasse Dordrecht 8 had veel moeite met Papendrecht 3. De te verwachten overwinning werd beperkt tot 4-6 doordat Matthijs van Hoek tweemaal zegevierde en hij samen met Kevin de Wild het dubbel veroverde. Kevin won zelf eenmaal en Jamie de Waardt kon dit alles net niet bijhouden.

Het vierde jeudgteam won hun tweede competitiewedstrijd ten koste van het hoger geklasseerde TOG 5. Max Kornet verdubbelde zijn persoonlijk resultaat en won tweemaal, evenals Laurens Langeveld. Samen tekenden zij ook voor het gewonnen dubbel. Door de winstpartij van Pascal van Hoek verscheen een verdiende 6-4 uitslag op het wedstrijdformulier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.