100-Jarige rabobank hoofdsponsor van dames 1 van het volleybalteam flits

01 april 2005
100-Jarige rabobank hoofdsponsor van dames 1 van het volleybalteam flits

PAPENDRECHT - Donderdagavond 24 maart. om 19.30 uur hebben de dames I van Flits en Smash'66 gespeeld tijdens een oefenwedstrijd ter gelegenheid van de ingebruikname van de wedstrijdkleding en trainingspakken gesponsord door Rabobank Papendrecht-Alblasserdam.

De Rabobank is een bijzondere sponsor
Door de grote betrokkenheid van de Rabobank bij de lokale gemeenschap, groot en klein, zijn ze uitgegroeid tot de grootste sponsor van Nederland. Veel belangrijker is echter dat ze ook de beste sponsor willen zijn. De Rabobank sponsort niet zo maar in ruil voor naambekendheid, maar gaat bij sponsoring een hechte samenwerking aan. Lokaal is de naam van de rabobank nu verbonden met Volleybal. Maar al jarenlang is de naam van de rabobank met veel plezier verbonden aan onder andere de Rabobank ClubkasRun (in Papendrecht wordt de Run gehouden op 21 april as.) en de wielerrondes in Papendrecht en Alblasserdam.

100 jaar Rabobank Papendrecht-Alblasserdam
Rabobank Papendrecht-Alblasserdam viert in 2005 haar 100-jarig bestaan. En dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Naast sponsoring zijn er diverse activiteiten georganiseerd en interessante jubileumacties voor haar leden en klanten. Kijk hiervoor op

www.papendrecht-alblasserdam.rabobank.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.