Politie vordert pistool uit 1786

27 maart 2005

PAPENDRECHT- Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hebben op 27 maart een vuurwapen in beslaggenomen. Ze reden op de Provincialeweg N3 toen ze een schot uit de richting van het Alblasserbos hoorden. Ter plaatse gegaan troffen ze op de Parallelweg een man (leeftijd onbekend) uit Papendrecht aan die aan een vriend zijn vuurwapen demonstreerde. Het ging op een zogenaamd ruiterpistool uit 1786. De man had wel de juiste papieren om het wapen te bezitten, maar geen verlof om er in het openbaar mee te schieten. De politie maakt proces verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.