Stoffelijk overschot mevrouw Kuin aangetroffen

27 maart 2005

PAPENDRECHT - Op zondagmiddag 27 februari is het stoffelijk overschot van 65-jarige mevrouw Ank Kuin uit Papendrecht gevonden. Mevrouw Kuin werd sinds woensdagavond 9 februari vermist toen zij haar woning in verwarde toestand verliet. Sindsdien hebben politie, familieleden en bekenden van mevrouw Kuin regelmatig gezocht. Medewerkers van de organisatie 'Veterinair Reddingshondenteam' vonden met speurhonden het lichaam van mevrouw Kuin op zondagmiddag rond 15.30 uur in een water aan het Molenpad, dat parallel aan de rijksweg A15 loopt.

Het Veterinair Reddingshondenteam had eerder aan de politie zijn diensten aangeboden en ook al eerder gezocht. De vindplaats is op loopafstand van de woning van de vrouw. De brandweer heeft het stoffelijk overschot uit het water gehaald. Het lichaam van mevrouw Kuin is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

De Technische en Tactische Recherche zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Op grond van het signalement en de kleding werd al snel vermoed dat het om mevrouw Kuin ging. Nabestaanden van het slachtoffer hebben vervolgens de vrouw geïdentificeerd als zijnde Ank Kuin.

Uit het onderzoek van de Technische Recherche zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf gebleken. Ook uit het onderzoek van de schouwarts kwam geen aanwijzingen voor een misdrijf naar voren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.