Bewegwijzering krijgt één stijl

25 maart 2005
Bewegwijzering krijgt één stijl

PAPENDRECHT - De bewegwijzering naar (niet commerciële) organisaties, verenigingen, kerken, gemeentelijke instellingen e.d. binnen de gemeente Papendrecht krijgt de komende tijd één stijl. In de loop van de jaren zijn borden geplaatst die onderling nogal verschillen. Bordjes die nu aan vervanging toe zijn, krijgen allemaal dezelfde uitstraling. Vorige week werd de bewegwijzering aan de Rembrandtlaan en Burgemeester Keijzerweg vervangen, binnenkort volgt onder meer een bord op de Ketelweg met een verwijzing naar de halte van de Waterbus. Omdat er een beperkt budget beschikbaar is, worden de overige borden geleidelijk vervangen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.