Man aangehouden die verdacht wordt van huiselijk geweld

23 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft woensdagavond 23 maart een 33-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De politie kreeg een melding dat er een vrouw was mishandeld door haar vriend aan de Vincent van Goghlaan. Ze was na ruzie door hem geduwd waardoor zij verwondingen opliep. De man kwam zich melden op het bureau en werd aangehouden. De vrouw heeft aangifte gedaan. Beiden wordt hulpverlening geboden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.