Vrachtauto schept fietser

23 maart 2005

PAPENDRECHT - Een 60-jarige vrouw uit Sliedrecht is woensdagmorgen 23 maart geschept door een vrachtauto op de Ketelweg. De vrouw reed op de fiets over het fietspad op de Baanhoek/Ketelweg van Sliedrecht naar Papendrecht. Ter hoogte van het benzinestation kwam uit tegenovergestelde richting een vrachtauto, bestuurd door een 58-jarige man uit Zwijndrecht. De man sloeg linksaf het terrein van het benzinestation op. Hierbij zag hij de fietser over het hoofd en reed haar aan. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen waren een aantal kneuzingen en schaafplekken.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.