Getuige bankoverval gezocht

23 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar een getuige van de overval op een bank aan de Veerweg in Papendrecht op 26 januari jl. Het gaat om een oudere man (50-70 jaar) met een klein, lichtkleurig hondje. Deze man heeft zich tot op heden nog niet gemeld. De politie komt graag in contact met deze man. Bent u de gezochte getuige of herkent u iemand in dit signalement? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vraagt u naar de recherche van district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.