Wie ontwerpt de mooiste poster voor Powerpark?

22 maart 2005

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval organiseert op zaterdag 18 juni wederom het PowerPark festival. De organisatie is nog op zoek naar een mooie poster. Vandaar dat er een wedstrijd wordt gehouden wie de mooiste poster kan ontwerpen. De volgende informatie moet in ieder geval op de poster komen te staan:

  • Vondelpark Papendrecht
  • PowerPark.nl
  • Zaterdag 18 juni 2005
  • Toegang gratis!
  • Middagprogramma aanvang 13.00 uur met DJ Cliff, Knotkids, Bounce Demo, Clownsduo Flop en Fiasco en diverse veldactiviteiten.
  • Avondprogramma aanvang 19.00 uur met San Andreas, Drowned en FACE TOMORROW
  • De naam van de ontwerper van de poster.

De verdere invulling is vrij en naar eigen idee vorm te geven. Zorg ervoor dat je inzending uiterlijk 15 april 2005 binnen is. Je kunt dit per e-mail doen: interval@papendrecht.nl of je kunt je ontwerp opsturen naar Jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a, 3353 CW te Papendrecht. Uiteraard kun je je ontwerp ook hier afgeven.

De mooiste poster wordt beloond met diverse prijzen: een grote full colour poster met je ontwerp, een VIP behandeling tijdens het PowerPark festival, een foto in de krant en een jaar lang gratis toegang op 6 activiteiten van jeugdcentrum Interval.
Voor meer informatie: Arjan Versluis, 615 09 93 of interval@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.