Drowned wint talentenrace

22 maart 2005

PAPENDRECHT - De jury was unaniem in haar keuze wie deze 900- versie van de Talentenrace in Interval ging winnen ; “het plaatje was af, goede songs en een goede presentatie” beargumenteerde jury-voorzitter H.J. van Dijkhuizen de keuze. De band Drowned stak er met kop en schouders bovenuit volgens Dick Noordijk, Niek Graumans en H.J. van Dijkhuizen ( de jury ). Drowned ging terug naar huis met een waardebon van Feedback, een beker , bloemen, champagne en de zekerheid dat zij zullen optreden op het PowerPark Festival op 18 juni a.s. in het Vondelpark in Papendrecht.

De jury gaf verder aan onder de indruk te zijn van het hoge niveau van de deelnemende bands. Vanaf 20.30 uur lieten Yellow Bride, 50 Percent Off, Hivolium, Drowned, Footfalls, The :Pocketrocks, Painted Eyes en Open horen dat er genoeg talent in de regio aan het opkomen is. Alle bands hadden een kwartier om hun kwaliteiten te tonen. De 170 bezoekers konden de prestaties zeer wel waarderen gezien de bijval die alle bands kregen. Net voor middernacht was de uitslag een feit ; 1- Drowned, 2- Footfalls en 3- 50 Percent Off. Jeugdcentrum Interval zal dit 900-jaar nogmaals een versie organiseren van de Talentenrace ( bij voldoende animo ). Deze staat gepland op zaterdag 26 november 2005. Aanmelden kan al ( Delychees en Doler staan al op de lijst ) op telefoonnummer 615 09 93 bij Frank de Boer ).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.