Man aangehouden wegens verdenking op verboden wapenbezit

22 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagavond 21 februari een 19-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van overtreding van de wet wapens en munitie. Agenten reden op de Burgemeester Keijzerweg en voerden een routinecontrole uit bij de automobilist. Hij had naast zijn stoel een ijzeren staaf liggen. De man verklaarde deze ter zelfverdediging in zijn auto te hebben liggen. Daarop werd hij aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.