DES-dames verliezen van HCV'90

19 maart 2005
DES-dames verliezen van HCV'90

PAPENDRECHT - De dames van DES (tweede op de ranglijst) moesten aantreden tegen de nummer 10 HCV'90 . DES speelde zonder Wendy Rooders, Debbie Heezen en keepster Esther de Graaf. Als reserve keepster viel Jeanette Moerland van Dames 2 in, verder was Marina Prins.na lange afwezigheid weer terug. De aanloop naar deze wedstrijd was niet echt optimaal want er werd nauwelijks getraind deze week.

De eerste helft ging gelijk op, het verschil werd niet groter dan twee doelpunten. DES en HCV wisselde de voorsprong af en werd er gerust bij een stand van 11 - 11.

Door een DES-dipje in het begin van de 2e helft nam HCV een voorsprong van zes doelpunten en gaf die niet meer uit handen en won de partij met 22-29.

Als HCV over twee weken, in hun thuiswedstrijd tegen Tachos, wint, dan komt DES de Beverwijkers in de nacompetitie misschien wel weer tegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.