Jongetje rent tegen auto aan

19 maart 2005

PAPENDRECHT - Een 3-jarige jongen uit Papendrecht is tegen een auto gerend. Het jongetje kwam van een speelplaats achter een bouwkeet bij de Rietvoorn in Papendrecht en ging de straat op. Een getuige waarschuwde nog maar de jongen raakte toch een voorbijrijdende auto. De ambulance bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis. Hij had letsel aan zijn been. Het ongeval gebeurde op zaterdagmorgen 19 maart 2005.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.