Kunstenaar gezocht voor muziekmuur

17 maart 2005

PAPENDRECHT - De muur in het café van Jeugdcentrum Interval is dringend op zoek naar een kunstenaar die de kale vlakte omtovert in een prachtig kunstwerk!! Iedereen die denkt dat hij/zij er iets moois van kan maken, kan zijn/haar ontwerp inleveren bij de balie van Interval. Als jouw ontwerp door onze deskundige jury wordt uitgekozen, mag jij het binnenkort bij ons op de muur komen zetten.
Waar moet het ontwerp aan voldoen:

  • Het thema is muziek
  • Geschikt zijn voor een muur van ± 5 meter breed bij 1,5 meter hoog (loopt in een boog)
  • Leeftijd deelname tot 18 jaar

Meedoen...?? Lever je ontwerp voor 20 april in bij de balie!! Adres: Lange Tiendweg 8a. Voor meer info kun je bellen naar 615 09 93 en vragen naar Hannelore.
Je kunt natuurlijk altijd even een kijkje komen nemen naar de bewuste muur, we zijn door de week geopend van 09:00 - 20:00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.