Drie mannen aangehouden voor diefstal bezem

17 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagavond 17 maart drie mannen van 17, 18 en 34 jaar aangehouden voor het stelen van een bezem in een winkelcentrum aan de Jan van Goijenstraat. De drie namen de bezem mee toen er werd schoongemaakt. Na het missen van de bezem werd de politie gebeld. Deze wist waar ze moest zoeken omdat surveillerende agenten eerder al mannen hadden aangesproken die met een bezem liepen.

In de woning van de 34-jarige verdachte aan de Jozef Israelstraat werden de drie aangehouden. Ook werd de hond van de 34-jarige in beslag genomen omdat deze verboden is bij wet. De drie werden ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.